CV

Arbejdserfaring

KEA Bibliotek
Uddannelsesbibliotekar og kommunikationsmedarbejder
2021
Udvikling af digitale kommunikationsindsatser, visuel formidling, SoMe, nyhedsbreve, initiativer i biblioteksrummet og online studieportal. Ansvarlig for intern workshop om bibliotekets fysiske indretning og initiativtager til visuel udvikling af bogmærker og plakater til biblioteket. Udlånsvagter, vejledning, værtsskab og katalogisering. 

Agnetes.dk
Grafisk designer, freelance
2011-
Kommunikation, formidling, visuel identitet. Opgaver for bl.a. Regeringen, Grundfos, Nordisk Ministerråd, EDN, Sammenslutningen af Danske Scenografer, Coop Trading, Mantra, Saxo.com, Nordisk Panorama, Kulturstyrelsen, EKF, Madkulturen, E-Types, Region H, Væksthus Sjælland, ICPH, Mensch, Politiken.

Ørsted A/S
Senior grafisk designer
2017-2019
Implementering og udvikling af ny visuel identitet for Ørsted nationalt og globalt. Design af materialer offline, online og til events. Art director på brand fotos, ansvarlig for intern introduktion, rådgivning og godkendelse af design, tovholder på corporate fotobibliotek, konsulent på indretningsopgaver og wayfinding.

Politiken Marketing
Grafisk designer
2008-2011
Formidling og markedsføring af redaktionelle initiativer, kunst, litteratur, debatter, foredrag, udstillinger og omvisninger. Identitetsdesign, bøger, annoncer, kampagnematerialer, nyhedsbreve, magasinlayout og Flash-bannere til net og lysavis. Eksterne samarbejder med bl.a. World Press Photo, Art Copenhagen, Charlottenborg Kunsthal og Copenhagen Jazz Festival.

Børn & Unge
Art director
2006-2007
Visuel tilrettelægning af BUPLs fagblad og koordinering med eksterne fotografer og illustratorer.

Experimentarium
Grafisk designer
2005-2006
Markedsføring, undervisningsmaterialer, og udstillingsgrafik. I samarbejde med interne og eksterne projektledere havde jeg ansvar for visuel formidling af Experimentariums aktiviteter.

Dvoted.net
Projektmedarbejder
2005
Ansat af Nordisk Råd og Svenska Filminstitutet som konceptudvikler og ansvarlig for fokusgruppehåndtering. Dvoted.net (2006-2011) var et webforum hvor unge (15 til 20 år) fra hele Norden viste og diskuterede deres film.

Uddannelse

Københavns Universitet
Kandidat i kulturformidling
2019-2021
Kandidatuddannelse med fokus på interaktionen mellem mennesker, information og kultur. Fokus på kulturen i samfundet og kulturinstitutioners vilkår og potentialer for formidling. Eksamensopgaver om billedkunst og ligestilling, unge og litteraturformidling, fag- og forskningsbiblioteker samt teatres skolesamarbejder. Kommunikationspraktik på Østerbro Teater og Betty Nansen Teatret.

IT-Universitetet
Communication Design – Applied Methods and Techniques
2017
Enkeltfag på kandidatniveau, med fokus på NABC-metoden og design thinking. Kurset er bygget op om hands-on projekter og sigter mod at at klæde deltagerne på til at arbejde med digital innovation i medieindustrien.

Afgangsprojekt, Danmarks Designskole
2004
Redaktionel og visuel konceptudvikling af magasinet ’Antenne’, et kulturtidsskrift for 15-25 årige. Et magasin med afsæt i unges egen kreativitet, identitetsdannelse og kulturelle nysgerrighed. Projektet tog udgangspunkt i teoretiske og empiriske undersøgelser af unges medievaner og -forbrug.

Danmarks Designskole
Linjen for Visuel Kommunikation/Grafisk Design
1998-2004
Idéudvikling, idégenerering, segmentering, samarbejde, markedsføring, koncept, designprocesser, projektledelse, skriftlig formidling, semiotik, interaktivitet, kampagne, identitet.

Kunsthøgskolen i Bergen
Udvekslingsophold
Linjen for Visuel Kommunikasjon
2001
Projektleder på tværfagligt brandingprojekt. Kurser i maleri.

Øvrigt

Sprog
Engelsk og skandinavisk flydende i skrift og tale.
Fransk og tysk til husbehov.

Fritid
Yoga, løb, kunstudstillinger, podcasts, film, bøger, vandreture, rejser.

Rejser
Damaskus, New York, Madrid, Prag, Lissabon, Ammassalik, Sisimiut, Bergen, Stockholm, Oslo, Barcelona, Hamburg, Paris, Rom, London, Toscana, Mallorca, Marrakech, Helsinki og Berlin, Berlin, Berlin…